Gıda Bozulmasının Tespiti İçin Hızlı Bir Yöntem

Hedef Sektörler
Geliştirme Seviyesi Pazar Öncesi Ürün
Buluşun Tanımı

Mevcut buluş, gıda bozulmasının tespiti için yeni bir yöntem ile ilgilidir. Gıda bozulmasının tespitine yönelik olarak putresin ve/veya histamin gibi biyojen aminlerin üretiminden sorumlu genlerin varlığını ve miktarını tespit etmek üzere ddPCR gerçekleştirilmesi adımını ihtiva eden bir yöntem sağlamaktadır.


Başvuru Sahibi

İstanbul Üniversitesi - Cerrahpaşa


Buluş Sahibi

Gürhan Raif Çiftçioğlu, Gülay Merve Bayrakal


Ülke Başvuru Numarası Başvuru Durumu
Türkiye 2019/22547 Başvuru Araştırmada İncelemede Tescil Lisanslama

Broşür için tıklayınız.